Hvis du bruger - eller overvejer at bruge - regnskabsprogrammet Dinero til at holde styr på finanserne, så kan EasyMe sende alle dine salg direkte derover og bogføre dem automatisk, så du kan holde alle tallene samlet ét sted.

Hvis du bruger online betaling skal du dog først lige oprette to beholdningskonti til dine online betalinger samt evt. overbetalinger, hvis du ikke allerede har oprettet den i forvejen.

• I Dinero klikker du på "Regnskab" og "Kontoplan" og dernæst på "Opret konto". Her er det vigtigt at du vælger "Beholdning".

• Udfyld konto nr. (f.eks. 55100) og kontonavn (f.eks. "EasyMe Betaling"), og klik på "Opret konto"

• Den anden beholdningskonto skal oprettes under kortfristede gældsposter og kan ex. have konto nr. 63200. Denne kan du kalde "Mellemregning overbetalinger EasyMe"

Når det er på plads er du klar til at forbinde systemerne med et par klik.

Klik på indstillinger, vælg faktura. Vælg at EasyMe skal udstede fakturaer via Dinero.

Klik dernæst på indstillinger igen og vælg Dinero.

Du skal nu opsætte selve integrationen til Dinero.

På første fane skal du vælge din bankkonto i regnskabet,

I feltet konto til overbetalinger vælger du den anden konto du oprettede

Dernæst kan du med fordel også oprette "manuelle betalingsformer", som du får brug for, hvis en kunde ex. betaler sin regning kontant.

Gå dernæst ind på fanen "EasyMe" og opsæt indstillinger for bogføring af online betaling

I feltet beholdningskonto skal du vælge den konto, som du oprettede i dit regnskab til at starte med.

Sæt kryds i "lav automatisk bogføring af gebyrer og udbetalinger"

Bogfør gebyr til konto.. - Her skal du vælge en konto i dit regnskab, som gebyrer må bogføres på.

Bogfør udbetalinger til konto.. - Her vælger du din bankkonto

Bogfør optankninger - Vælg din bankkonto
(Optankninger anvendes hvis du krediterer en kunde, og du allerede har fået pengene udbetalt, så er vi nødt til at tanke op på dit betalingskort for at tilbagebetale din kunde)

Når disse indstillinger er på plads, så er din opsætning klar til at sende de første bilag igennem til Dinero.

Se også videoen nedenfor, men vær opmærksom på, at nogen knapper kan sidde andetsteds i systemet end vist i videoen.