I klinikudgaven af EasyMe skal du lige sætte din Danmark lidt anderledes op.

Kort fortalt, så laver du den overordnede mapping mellem dine ydelser og Danmark-taksterne inde under indstillingerne i stedet for rundt omkring på de enkelte ydelser.

Hvis du synes, du har sat alt op, men der stadig ikke bliver indberettet, så gå lige denne huskeliste igennem:

• Ydelserne skal være mappet til Danmark-ydelser i dine indstillinger (under integration)
  • Den enkelte behandler skal have indtastet sit ydernummer under sin profil
  • Kalenderen, som aftalen ligger i, skal være ejet af behandleren - det klarer du under kalenderens indstillinger ("konfigurér kalender"-knappen inde på kalenderen)
  • Hvis der er lavet en faktura på behandlingen, så skal fakturaen være markeret betalt.

Vi indberetter hver morgen/formiddag, og du kan altid følge med på den enkelte klient, hvad der er blevet indberettet.