I klinikudgaven af EasyMe skal du lige sætte din Danmark lidt anderledes op - i stedet for ét ydernummer som på de andre abonnementer, så taster hver behandler i klinik-udgaven sit eget ydernummer på sin profilside.

Hvis du synes, du har sat alt op, men der stadig ikke bliver indberettet, så gå lige denne huskeliste igennem:

• Ydelserne skal være mappet til Danmark-ydelser (klares på forsikringsfanen af den enkelte ydelse)

• Den enkelte behandler skal have indtastet sin profession/ydernummer under sin profil

• Kalenderen, som aftalen ligger i, skal være ejet af behandleren - det klarer du under kalenderens indstillinger ("konfigurér kalender"-knappen inde på kalenderen)

• Hvis der er lavet en faktura på behandlingen, så skal fakturaen være markeret betalt.

Vi indberetter hver morgen/formiddag, og du kan altid følge med på den enkelte klient, hvad der er blevet indberettet.