Denne artikel er for dig, hvis du gerne vil bruge EasyMe Betaling, men allerede har sat ting op med Stripe eller QuickPay.

• Start med at aktivere EasyMe Betaling på din konto - det er der ingen ben i, og det indstiller dit site til at bruge EasyMe Betaling hvis der ikke er valgt andet.
  • Det er ok at skifte betalingsmodel også på abonnementer, som ER igang på f.eks. Stripe - de vil køre videre der indtil folk på et tidspunkt skifter deres betalingskort - så bliver de rykket over på EasyMe Betaling.
  • Hvis du ønsker at få skiftet alle abonnementer/rater over inden deres kort udløber, så kan vi bag gardinerne sørge for, at næste gang folk skal trækkes, bliver de i stedet bedt om at køre deres kort igennem igen, hvormed de kommer ind i EasyMe Betaling - hiv fat i os i supporten hvis vi skal klare det for dig.

Bruger du Dinero eller e-conomic, så husk også at sæt EasyMe til at bogføre betalinger for dig - det er på integrations-fanen af indstillingerne 👍