Når du bruger EasyMe Betaling kan du risikere at få brug for at refundere en betaling efter vi har udbetalt pengene til dig - og hvor skal pengene så komme fra?

I det tilfælde laver vi en "optankning".

Det fungerer sådan, at når du prøver at lave en tilbagebetaling til en klient, og der ikke er dækning på din balance hos os, så hiver vi fat i det betalingskort du normalt bruger til dit EasyMe-abonnement, og så hæver vi differencen der.

Det kalder vi en optankning, og den sørger sådan set bare for, at der er penge nok i din EasyMe til at betale din klient tilbage. Derfor vil en optankning altid være efterfulgt af en tilbagebetaling, hvorefter din balance vil stå i nul.

Har du forbundet Dinero eller e-conomic til EasyMe, så bogfører vi naturligvis din optankning også, så regnskabet stemmer.