I EasyMe Betaling er der jo MobilePay med i pakken, så du behøver faktisk ikke din egen aftale med MobilePay - du har det allerede hos os.

Det er dog to forskellige systemer, så her får du lige et rids over forskellene, så du kan vurdere, hvad der er smartest for dig.

MobilePay MyShop

Denne form for MobilePay er sikkert, hvad du bruger i dag.

Her får du dit eget seks-cifrede nummer, som folk kan sende dig penge på.

Du har ikke mulighed for at bruge MyShop til noget online - det er kun en helt enkel overførsel fra din klient til dig - lidt som fra privatperson til privatperson, bare til virksomhed.

Udbetaling kommer fra MobilePay, og du er selv ansvarlig for at få bogført og holde styr på hvilke regninger betalingerne dækker.

MobilePay Online
Det er modellen vi bruger i EasyMe, og den har du automatisk adgang til når du har lavet aftale om EasyMe Betaling.

Her har du ikke noget seks-cifret nummer folk kan sende penge til - det fungerer ved at du laver din faktura inde i EasyMe, trykker på en knap, og så popper MobilePay op på klientens telefon, som bare skal swipe for at godkende - der skal altså ikke tastes hverken nummer eller beløb.

EasyMe bogfører automatisk den enkelte betaling med det samme, og din klient får fakturaen tilsendt på e-mail.

Udbetaling kommer fra EasyMe sammen med dine øvrige betalinger fra dit online salg.