Med Sikker Mail kan du kommunikere krypteret og sikkert med dine klienter, helt uden at hverken du eller de skal have installeret en masse software.

I kan både udveksle tekst og filer, og det hele kan "udløbe" automatisk, så du ikke gemmer beskeder for evigt, når nu GDPR helst ikke vil have det sådan.

Beskederne "bor" inde i EasyMe og klienten får en kode, som skal bruges til at låse den enkelte besked op med når hun vil læse eller svare.

Se her, hvor enkelt det kan gøres:

(hvis du vil lidt mere i dybden, så har vi et helt webinar om modulet her)