Med EasyMe Betaling kan du lade en klient betale sin session med MobilePay.

En gang imellem kan du dog opleve, at der kommer en besked på skærmen om at "kort skal aktiveres".

Hvis det sker, så er det ikke dit kort, men derimod klienten, som mangler at godkende og aktivere sit kort til nethandel med MobilePay.

Når man tilmelder et kort til MobilePay i dag, skal man godkende det med sit NemID, inden kortet kan anvendes, men er det et kort, som man har tilmeldt MobilePay for lang tid siden, kan det ske, at det aldrig har været aktiveret med NemID, og så kommer fejlbeskeden om aktivering af kort.

Har klienten ikke sit NemID med sig, så send i stedet fakturaen til klienten som mail, og husk at vælg, at der skal medsendes et betalingslink i mailen, så er det nemt for klienten at betale med sit kort efterfølgende.