Så snart du har oprettet en aftale om EasyMe Betaling kan du komme igang med at tage imod betalinger online.

Men før du kan få pengene udbetalt fra os skal du have "aktiveret" din aftale, og det foregår sådan her:

• Når du opretter aftalen om EasyMe Betaling sender vi én øre afsted til den bankkonto du har angivet.
  • Indsender du aftalen inden kl. 22:15, så har du din øre den følgende bankdag - er det senere, går der lige en ekstra bankdag.
  • Med den ene øre følger en aktiveringskode - i din netbank fremgår den som EM-ACT-XXXXXX hvor X'erne er din aktiveringskode.
  • Nu napper du aktiveringskode og taster den ind i EasyMe for at verificere, at du er indehaver af bankkontoen, og så er du klar til at modtage udbetalinger 👍

Du aktiverer kontoen ved at logge ind i EasyMe, klikke på tandhjulene øverst og vælge fanen "betaling". Her klikker du på "Din aftale" og taster aktiveringskoden.