SOR står for Sundhedsvæsenets Organisationsregister, og det er her du skal være registreret, hvis du ønsker at kommunikere med andre fagpersoner i sundhedssektoren.

Er du fysioterapeut kan du f.eks. modtage henvisninger og kommunikere med dine klienters læger.

Hvis du ønsker at koble din EasyMe-konto på sundhedssektoren skal du være registreret i SOR, og indstille din konto derinde således:

• Leverandør: EasyMe ApS
  • EDB-system: EasyMe
  • Netoperatør: Datagruppen MultiMed A/S

Når der er styr på det klarer du resten af opsætningen inde i EasyMe ved at klikke dig ind på indstillinger/integration/medcom.