Har du købt noget HOS nogen, som bruger EasyMe til at drive butikken, så kan du her læse, hvordan du logger ind og ser dine køb/bookinger.

Login til online kurser

For at du kan logge ind på dit online kursus, så skal du have et link til online platformen, hvor dit kursus ligger.

Dette link skal du have af din kursus udbyder.

Selve login processen foregår som beskrevet nedenfor

Login til at se dine bookinger og øvrige køb

For at kunne se dine kommende bookinger og øvrige køb, skal du booke ind via din behandlers bookingdialog.

Sådan logger du ind

Når du skal logge ind anvendes der "éngangs-pin-koder".

Koden gælder kun i 15 minutter, fra du har bestilt den.

I login billedet taster du din e-mail og klikker på "Send adgangskode", så sender vi dig en éngangskode på e-mail.

Du kan også bestille din kode på SMS, men KUN hvis vi har dit mobilnummer.

Bestiller du kode via SMS og vi ikke har dit tlf.nr. så modtager du altså hverken mail eller sms, og må da bestille en ny kode på mail.

Når du har modtaget koden, så taster du den ind, og bliver nu logget på.
Dit login gemmes i op til 30 dage - eller indtil du aktivt logger af igen:

Når du er logget ind, kan du klikke på dit navn øverst og se, hvad du har købt hos den EasyMe-konto du er logget på hos.
Er du logget ind, når du booker eller køber noget nyt, så ved vi, det er dig, og du slipper for taste navn og e-mail hver gang:

Hvis du har bookinger, hvor det er muligt at aflyse tiden selv, så vil der ud for din booking være en knap til at afbestille tiden.

Har du et abonnement, så vil du her kunne opdatere dine betalingskort på dit abonnement.

Du har også mulighed for at se status på dine klippekort, få adgang til online kursus materiale og flere andre ting.

Til dig med børn (eller jer, der deler e-mail)

Hvis I er flere i husstanden der deler e-mail, eller nogle af jer slet ikke har en e-mail, så bed din behandler om at få jer registreret med CPR-nummer i systemet - så kan du nemlig bruge det til at logge på med, og så sender vi koden til jeres ene e-mail (eller mobil)