Selv om din fys-klinik arbejder indenfor overenskomsten, kan du selv håndtere flytningen til EasyMe fra start til slut.

Det kræver kun, at du ændrer din registrering i SOR, og videoen her viser dig, hvordan du får sat gang i processen.

Derudover importerer vi naturligvis dine klienter og journaler fra dit gamle system uden beregning - du skal bare sørge for at få dine data udleveret i CSV-format, og sende dem til os på en sikker mail.