Inden du sender en mail afsted til dine kunder kan det være rart først selv at se, hvordan den ser ud med opsætning osv.

Til det kan du bruge funktionen "Send test", som du finder både på kvitteringsmail, påmindelsesmails samt på mails oprettet i mailmotor.

Inden du kan sende en testmail skal du først oprette dig selv som klient med mailstatus "modtager alle mails"

Det gør du ved at klikke på klienter i menuen til venstre.
Dernæst klikke på den blå knap "opret klient"

Indtast dine data og sæt mailstatus til "modtager alle mails" - Gem

Når du har oprettet dig selv som testklient, så kan du nu i mailmotor, og alle andre steder benytte funktionen "Send test".

Når du søger dig selv frem, så kan du samtidig sætte kryds i "brug som standard"

Så vil feltet fremover være forudfyldt med dine oplysninger, så det er nemt og hurtigt at sende test mails til dig selv.