I statistik modulet på fanen EasyMe Betaling kan du hurtigt danne dig et overblik over din EasyMe Betaling.

Øverst på siden kan du se dit tilgodehavende, som endnu ikke er sendt til udbetaling.

Samt hvilke indbetalinger og evt. krediteringer, som er medregnet

Klikker man ind på det blå ordre nr. åbnes faktura, så man kan se præcis hvilken kunde pengene kommer fra eller er tilbagebetalt til.

Midt på siden kan du se en oversigt over de betalinger, som forventes at komme i de næste 30 dage (hvis du opkræver noget i rater eller på abonnement)

Også her har du mulighed for at se, hvilket køb, betalingen relaterer sig til.

Nederst på siden kan du se en specifikation af alle tidligere udbetalingsperioder.

Klikker du på det blå udbetalings nr. så får du vist en specifikation af alle ind- og udbetalinger samt gebyrer i den pågældende periode.
Og skal du bruge bilaget til dit regnskab, så kan du også downloade det ved at klikke på knappen download til højre.

For dig der har integreret EasyMe med Dinero eller e-conomic, kan alle udbetalinger og gebyrer også bogføres automatisk i dit regnskab, og bilag vil automatisk blive vedhæftet som dokumentation til regnskabet.