Måske har du oplevet at en kunde henvender sig, at beløbet i din tilmeldingsdialog viser 0 kr., selvom kunden er ved at tilmelde sig et abonnement eller et køb med ratebetaling.

Når de åbner tilmeldingsdialogen til et abonnement, vises prisen

ex.

Når kunden har tastet sine oplysninger og klikker på tilmeld, så vises der ikke et beløb. i dialogen, hvor kortet skal indtastes.

Det skyldes, at der først skal tjekkes, om kundens bank har godkendt kundens kort til rate-og abonnementsbetalinger.

Først når kundens bank har godkendt kundens kort, trækkes beløbet på kundens kort.

Så det er ikke en fejl, men skyldes blot at kortet skal tjekkes hos kundens bank først.