Skal du sælge noget, hvor du har en fast dato for udløb af dit tilbud, så kan du krydre din salgsmail med et ur, der tæller ned direkte i mailen.

(Der er dog et par begrænsninger, som du skal være opmærksom på, dem kan du læse mere om nederst i artiklen)

Der findes mange forskellige services til at lave en flot countdown.

I denne artikel har vi valgt at anvende CountdownMail til det.

Du kan hos CountdownMail designe dit eget nedtællingsur, som du efterfølgende kan indsætte i din email.

Den kan ex. se sådan her ud

For at anvende CountdownMail skal du oprette dig som bruger først.
Det er ganske gratis og kan gøres her

Dernæst klikker du på "Create timer" og tilpasser dato, sprog, farver, design m.m.

Når du har designet en flot timer, klikker du på "Save timer"

Under "Embed option" kan du nu kopiere koden til din timer.

Det gør du ved at klikke på "Copy" som vist på billedet

Koden skal du nu indsætte i din mail i mailmotor.

Det gøres således.

Opret din mail og skriv dit indhold.
Når du når dertil i mailen, hvor du vil have din timer, så klik på ikonet med "kildekoden" < >

Her indsætter du koden du kopierede fra CountdownMail

Så bliver dit nedtællingsur indsat i din mail

Og så er du klar til at sende din mail ud :)

Der er dog et par begrænsninger, der kan betyde, at dit nedtællingsur ikke bliver vist korrekt hos modtageren. Du kan læse nedenfor, hvad du skal være opmærksom på.

Begrænsninger

• Outlook 2007–2016: Outlook kan ikke afspille GIF filer, så kun det første billede vises, uden at nedtællingen starter

• Efter ca. 1 minut genstarter GIF filen og dermed nedtællingen.
    Hver gang modtageren genindlæser filen (dvs. åbner e-mailen) bliver der dog skabt en ny fil der starter nedtællingen fra det aktuelle tidspunkt.

• For at din countdown vises skal modtageren have billeder slået til

Husk altid at teste din mail, ved at sende en testmail til dig selv, så du er sikker på, at alt virker og ser ud, som det skal.