Vil du gerne have en besked, når du sælger noget, så læs med her

For at få en besked, når du nogen har booket en tid eller købt noget hos dig, så skal du have tilvalgt notifikationer.
Det gør du på fanen notifikationer på det enkelte arrangement eller produkt.

For bookinger gøres det i konfiguration af kalender

Når du har tilvalgt notifikationer, så lander beskederne om salg og bookinger i din indbakke i EasyMe.

Indbakken finder du øverst på din side

På indbakkens fane notifikationer kan du vælge, hvis du vil have besked hjem i mailbakken eller via sms, når der er nyt
Da skal du krydse de kategorier af, som du vil have besked hjem om.