Vil du lave et godt tilbud til dine kunder, hvor de kan købe ex. et forløb, der både indeholder personlige samtaler og noget online materiale, eller vil du lave et godt tilbud på en samlet online kursus pakke til dine kunder, så er det heldigvis nemt at sætte op, så dine kunder kan købe det hele på én gang.

Det er tagging muligheden som kan bruges til at styre tildelingen af online kursus til dine klienter.

Så sælger du ex. et forløb, der skal indeholde både sessioner og online materiale,

Så kan du opsætte det med et klippekort til sessionerne (hvor antal klip svarer til antal sessioner). Dernæst opsætte klippekortet til at tildele klienten et tag ved køb.

Dette gør du på fanen automatik på klippekortet.

På dit online kursus opsætter du kurset til at man får tildelt adgang, når man får tilføjet samme tag. Dette opsættes ligeledes på automatikfanen (blot på online kurset).

Sælger du derimodet samle tilbud på flere online kurser - et såkaldt bundle tilbud, så skal du i stedet lade salgslinket på det ene kursus tildele det tag, som skal give adgang til de øvrige online kurser i dit tilbud.
Dette opsættes på automatik fanen på selve salgslinket.

OBS - Værd at bemærke, når man får adgang til et online kursus via et tag

Får man adgang til et online kursus via tildeling af et tag, så får man ikke tilsendt kvitteringsmailen fra det kursus, man er tildelt adgang til.

I de tilfælde hvor man kun får adgang til dit online kursus via tildeling af tags (altså at du ikke sælger det på andre måder), så kan du opsætte et trin i kurset, som indeholder din velkomstmail for kurset.

Fandt du dit svar?