Når dine kunder skal betale med et klippekort, så skal de indtaste koden fra deres klippekort i bookingdialogen for at indløse et klip.

Vil du gøre det ekstra nemt for dine kunder at bruge sine klip og slippe for at taste klippekortskoden hver gang, så kan du nemt opsætte det med et par få klik.

Allerførst skal du i din kalender, under konfiguration, på fanen link.

Her opretter du et nyt bookinglink, som kun giver adgang til de ydelser, som er inkluderet i klippekortet.

• I titel feltet kan du med fordel give det samme navn, som dit klippekort, så du altid kan huske, hvor du bruger linket henne

• Vælg at link kræver login.

• Vælg kun udvalgte ydelser, som er inkluderet i klippekortet

Når du har gemt linket, skal du huske at kopiere adressen

Åben nu dit klippekort, hvor du på fanen kvittering kan indsætte bookinglinket ved at markere din tekst, og klikke på link ikonet.
Her kan du nu indsætte dit bookinglink fra før.

Husk at gemme.

Når din kunde køber sit klippekort, vil kunden modtage din kvitteringsmail med bookinglinket.

Når kunde klikker på linket vil kunden første gang blive bedt om at logge ind.
Her indtaster kunden sin mail og bestiller en engangkode på mail.
(fremover vil kunden være husket og behøver ikke at logge ind).

Når kunden er logget ind vises nu bookingdialogen på den ene ydelse, som der kan bookes via klippekortet

Og, når vælges en tid, så tilbydes der automatisk at benytte klip fra kortet.

Kunden vil i samme dialog have mulighed for at se sine resterende klip på kortet, kommende bookinger mv. hvis der klikkes på navn øverst.