Hvis du gerne vil have koblet din Stripe-konto sammen med EasyMe og bruge Stripe til at håndtere betalinger i stedet for EasyMe Betaling, så følger du bare instrukserne her.

Når de to systemer er koblet sammen kan du sælge i EasyMe og få pengene ind på din Stripe-konto.

(Stripe laver ofte om i interfacet, så hvis deres knapper ikke lige sidder der, hvor de gør i videoen her, så kig dig lidt omkring :) )