Hvis du bruger - eller overvejer at bruge - regnskabsprogrammet Dinero til at holde styr på finanserne, så kan EasyMe sende alle dine salg direkte derover og bogføre dem automatisk, så du kan holde alle tallene samlet ét sted.

Hvis du bruger online betaling skal du dog først lige:

• Oprette en beholdningskonto til dine online betalinger (f.eks. Stripe eller NETS), hvis du ikke allerede har oprettet den i forvejen.

I Dinero klikker du på "Regnskab" og "Kontoplan" og dernæst på "Opret konto". Her er det vigtigt at du vælger "Beholdning".

Udfyld konto nr. (f.eks. 55100) og kontonavn (f.eks. Stripe), og klik på "Opret konto"

Når det er på plads er du klar til at forbinde systemerne med et par klik: