Hvis du har en hjemmeside i Wordpress, så kan du med fordel bruge vores Wordpress-plugin til at håndtere den integration, du ellers skal lave manuelt.

Ved at integrere din hjemmeside med EasyMe kan du trække hele salgsprocessen over på din egen side, og dine kunder behøver slet ikke vide, at det er EasyMe der er motoren under dit salg.

Se videoen her for at komme igang:

Når installationen er på plads er du klar til at indsætte salgs-links eller -knapper direkte i Wordpress - det kan du se en gennemgang af her: