Vil du også gerne have de flotte pop-ups til at sælge din freebie eller som sign-up til dit nyhedsbrev, så er det slet ikke så svært at få lavet.

Du kan nemlig benytte dig af Mailmunchs nemme skabeloner og pop-up bokse og så ellers få dine kunder ind på dit nyhedsbrev her i EasyMe.

Allerførst skal du oprette en konto hos Mailmunch (www.mailmunch.com). Du kan sagtens starte med deres gratis udgave.

Dernæst skal du have oprettet en Sign-up formular i EasyMe.
Det gør du under Mailmotor og fanen formular.

Klik på "opret formular" og udfyld felterne "Titel" og "Tag" (Tag er den "mærkeseddel", som du hænger om halsen på din kunde, når de signer up via formularen. Det gør det nemt for dig senere at målrette nyhedsbreve til udvalgte grupper osv.. Så det her felt vil du ikke glemme at udfylde, for det er dét, som får al magien til at spille, når først det hele er sat op.

Under fanen indstillinger vælger du, om din kunde skal bekræfte sin tilmelding til nyhedsbrevet. Og sidst men ikke mindst udfylder du feltet "næste URL" med link til den side, som din kunde skal sendes til, når hun har skrevet sig op via din formular.
Det kan eks. være en "Tak for din tilmelding"-side.

Gem din formular, og så er du ellers klar til at gå over på mailmunch og oprette din pop-up boks.

Ovre i MailMunch skal du nu oprette din formular.

Følg flowet og udfyld de enkelte felter, klik på "save and continue".

De fleste af MailMunchs formularer er opsat til kun at tage imod en e-mail adresse, og derfor vil du selv skulle tilføje et ekstra navnefelt.

Her er det vigtigt at du vælger det felt, som i Mailmunch kaldes "name" (ellers kommer det ikke til at virke..)

Når du når til fanen "integrate" skal du i listen af "service providers" vælge "</>HTTP post" og her skal du udfylde URL med det link, som du finder i din EM formular, som du oprettede først. (Se billedet nedenfor, hvordan du finder det).

Når du har gjort det og gemt din formular, vil du få vist en stump kode, som du skal indsætte i din header på din hjemmeside.
Herefter kan din nye pop-up formular aktiveres og vises på din hjemmeside.

Bruger du wordpress til din hjemmeside, så er der en lidt nemmere vej til at få det til at virke. Mailmunch har nemlig lavet et fint plugin, som du kan installere på din wordpress side, så skal du kun koncentrere dig om at oprette selve pop-up formularen, og så er du kørende.

Med lidt øvelse, vil du kunne lave flotte pop-up´s på din side på blot 5 minutter