Hvis du bliver ved med blive smidt tilbage til login-siden skyldes det som regel:

• At du er logget ind som en anden bruger i Google/Facebook, end den, du brugte, da du oprettede din EasyMe-konto.

Prøv derfor at hop til enten Facebook eller Google, og check hvem du er logget ind som.

Hvis alt virker OK, så prøv evt. en anden browser, eller en anden computer, for lige at sikre, at det ikke er et forbigående problem, eller prøv dette "reset"-link:

Nulstil dit login - og prøv så at logge på igen.