Køberne af dine online kurser har adgang til materialet ligeså længe du holder din EasyMe-konto åben, og bevarer dit tilkøb af modulet "Online Kurser".

Så forhåbentlig har dine kunder adgang "for livstid" :o)

Du har to muligheder for at fjerne adgangen til et kursus. Begge finder du på fanebladet "salg" af det enkelte kursus:

  1. Du annullerer købet - så får klienten pengene retur og trukket sin adgang til kurset.
  2. Du lukker for adgangen for en enkelt køber (du kan altid åbne igen)

Ønsker du at refundere købet, men bevare køberens adgang, så hopper du over i faktura-modulet og krediterer fakturaen (eller en del af den) - det påvirker ikke adgangen.

Fandt du dit svar?