Hvis du vil lægge PDF-filer eller andet godt til download på en side i EasyMe, så følger du denne simple procedure:

• På siden, du vil linke til din fil klikker du på link-ikonet (en kæde).
  • Her kan du enten klistre et link til en fil ude i verden, eller du kan klikke på søge-ikonet (et lille forstørrelses-glas).
  • Herfra kan du vælge mellem eksisterende filer i dit system, uploade nye, eller overføre større filer fra din Dropbox.

Hvis dine filer ligger inde i et online kursus, så er de beskyttet, og linket kan ikke deles med andre end dem, der har lov.

Er det på en almindelig webside, så kan alle naturligvis hente filen.