Når folk køber et online kursus hos dig skal de logge sig på med én af disse tre:

  • Facbook
  • Google
  • EasyMe (som bare er en e-mail og et kodeord)

(du kan iøvrigt selv bestemme, hvilke metoder du vil tillade inde i dine indstillinger under "om siden")

På den måde knytter vi folks login sammen med deres køb.

Så hvis en kunde senere siger, at hun ikke kan se sit køb når hun logger på, så er det som regel fordi hun har logget på med en anden konto end da hun handlede første gang (folk har det jo med at glemme :) )

Inde på "salg"-fanebladet på dit online kursus kan du klikke på en køber og allerøverst se, hvilken metode og hvilken konto folk loggede på med, da de handlede.

Så start altid lige med at få afklaret, om det ikke er der den er gal.

Fandt du dit svar?