En side på dit EasyMe-website kan være en af disse tre typer:

Almindelig webside (standard)
Ligeud ad landevejen - en helt almindelig side, som fremgår af din navigation.

Landing-page
Denne sidetype adskiller sig ved, at der ikke er nogen navigation på siden.

Du bruger denne sidetype til at fokusere dine gæster på én handling - for eksempel at lave et køb eller skrive sig op til dit nyhedsbrev.

Læs mere om landing pages hos Wikipedia.

Link til ekstern side
Et helt almindeligt link til et andet website.

Den typiske anvendelse her er, hvis du har dit "rigtige" website udenfor EasyMe, og gerne vil linke tilbage til det - så kan du lave en side i EasyMe, som er link til dit "rigtige" website.

I virkeligheden er siden hos EasyMe jo så ikke længere en side, for når man klikker på den i navigationen, ryger man over på dit andet site.