Der er to måder at bruge EasyMe på:

1. Hvis du har en hjemmeside i forvejen og gerne vil beholde den, så bruger du bare EasyMe som en slags "booking-portal", du kan linke til fra din eksisterende side.

Så kører din EasyMe enten på et subdomæne, som f.eks. dinbutik.easyme.dk, eller et subdomæne på dit eget, som f.eks. booking.dinbutik.dk

2. Hvis du ikke har nogen side i forvejen, og vil have det hele liggende hos EasyMe, kan du igen enten bruge dinbutik.easyme.dk eller du kan køre direkte på dinbutik.dk

Hvis du vil have en anden domæneopsætning end dinbutik.easyme.dk, så kræver det, at du kan pille i de såkaldte DNS-indstillinger for dit domæne.

Her er de tekniske instruktioner, som du enten selv kan forsøge dig med, eller sende til en teknisk ven.

Tekniske instrukser
Hvis du vil have booking.dinbutik.dk, skal du lave en CNAME-record for subdomænet, som peger på client01.easyme.biz.

Hvis du vil have dinbutik.dk skal du lave en A-record, som peger på 91.223.235.48.

I begge tilfælde giver du bagefter besked til support@easyme.biz, så der kan bliver gjort klar til at tage imod dit domæne her i butikken.